Agenda SOM VALENCIANS 17 al 23 d'Octubre 2016

La semana del 17 al 23 d'Octubre tenim un programa d'activitats i treball en grup molt ben repartit per temes i arees geografiques.

La gestora de Valencia capital continua treballant per a implantar-se en tots els barris i creant una estructura potent que siga util als veins del Cap i Casal. La semana passada nomenarem responsables per districtes i barris, i programant l'assistencia als processos de participacio ciutadana de l'Ajuntament de Valencia, ademes dels Plens Municipals, per a fer un control real de l'accio de Govern de Joan Ribo i els seus socis.

SI TENS ALGUNA QUEIXA PER A PRESENTAR EN L'AJUNTAMENT, O SOLUCIONS I MILLORES, ESCRIU-MOS a valencia@somvalencians.org, o be coordina visita en la nostra seu per a tractar els temes.

Proximament, es nomenaràn responsables per arees de treball. El calendari de Valencia capital per ad esta semana es el següent:

El 17 d'Octubre tenim reunio Maritim a les 19hores c/Campoamor, 91. Coordinen Gary, Alfredo Martinez, Alex Marquez, i  Alberto B. Mentres que Exposicio mos vorem en el carrer Sant  Experit nº15. Coordinen Amparo Lliso, Maribel, i Amparo Arona

El 18 d'Octubre tenim reunio Ciutat Vella, a partir de les 19 hores en carrer del pou, coordinen Paco Cano i J. Atienza.

19 d'Octubre Russafa, 19 hores en Pl Professor Vicent Alcover Coloma. En Russafa coordinen Pepa Hernández, Juanjo I. Tambe tenim faena en Abastos c/Alberich, 18 a les 19hores. Coordinen Carlos Crespo, Angel Minguez i Ruben Simón.

20 d'Octubre Patraix c/Salabert, 13 a les 19hores, en el que colaboren Juanjo López, Carlos Crespo i Ángel Minguez. I tambe Transists en el salo d'actes de la Junta Municipal de Transits. Ahir estaràn Amparo Arona, Amparo Rodríguez, Miguel Ángel i Salva Gallur.

El dimecres 19 d'Octubre varies coordinadores de Som Valencians es reunixen per a programar les proximes actuacions comarcals

GANDIA: 19 hores, carrer Convent 20 baix - Benirredrà

MONCADA: 19hores, en el Musical, del carrer Major.

BURJASSOT: 19 hores en la seu local de Som Valencians.

BENETUSSER: Divendres 21:30 hores, plaça Ajuntament  (sopar de treball)