Comencem a arreplegar firmes per a poder presentar-mos a les Eleccions Generals

Hui 3 de maig, s´han convocat les Eleccions Generals al Congrés dels Diputats i el Senat. Els partits sense representacio necessitem arreplegar 3600 firmes per a presentar-mos per Valencia, Castello i Alacant.

COLABORA én SOM Valencians arreplegant les firmes necessaries per la circunscripcio de Valencia, Castello i Alacant. Recorda que en cada fulla poden firmar 5 persones diferents.

Aci tens la fulla per a firmar. Descarrega, imprimix i fes-la firmar als teus amics i coneguts.

Fulla Firmes provincia Valencia Descarrega-la aci

Fulla Firmes provincia Castello Descarrega-la aci

Fulla Firmes provincia Alacant Descarrega-la aci

Vine el 9 de Maig a la Conferencia de Juan Carlos Galindo i Jaume Hurtado, a les 19:30 en l´hotel NH Las Artes, i arreplegarém les teues firmes. Tenim fins al dia 15 per a tindre TOTES les firmes. ¡AJUDA I COLABORA!

Som Valencians es va estrenar el 20 de Decembre, i presentarem llistes electorals per Alacant, Castello i Valencia. Mos penalisà el mensage del "vot util", i encara aixina varem obtindre mes de 6000 vots al Congrés dels Diputats i algo mes de 8500 al Senat. 

Ara que hem vist que tots eixos "vots utils" als grans partits no han servit per a formar Govern, mos preguntem ¿Era realment util votar als partits? Tenint en conte que s´han de tornar a repetir les eleccions, i que els diputats triats han demostrat NO ser utils, esperem que els valencians es replantegen el vot, i voten en el cap i en el cor, i que ho facen pensant en Som Valencians, l´unica esperança per a defendre els interessos economics, politics, culturals, mig ambientals i socials dels valencians.