Exit i molta ilusio en II Congrés de Som Valencians

Som Valencians va celebrar la seua Assamblea General Ordinaria de 2018, en l'hotel Holiday Inn Express en la participacio d'uns 200 delegats i afiliats, en la que es va marcar la nova estructura del partit, i la seua estrategia.

L'Assamblea va aprobar els contes del partit de l'any 2017, i el presuposts per a 2018, en el que es preveu multiplicar el numero d'afiliats, i aumentar el gast del partit en publicitat, implantacio i obertura de seus. Tambe es va autorisar al Secretari General del partit a iniciar contactes én unes atres formacions politiques aunomiques de centre, per negociar pactes de cara a les Eleccions Europees de 2019. 

El partit aprovà la creacio d'un Comité Electoral per a convocar primaries a partir de maig 2019, i preparar llistes electorals en el major numero possible de municipis, én l'objetiu minim de presentar llistes en les ciutats de mes de 15.000 habitants. El responsable d'este Comité Electoral sera Salva Gallur.

D'igual manera, Som Valencians amplia la seua Secretaria d'Organisacio en numero de persones i funcions per a que Angel Minguez, Cristina Herranz, Amparo Lliso i Mar B Ferrer es dediquen a programar l'implantacio del partit, el seguiment d'afiliacions, events en el carrer, i presencia del partit en actes institucionals i contacte permanent én la societat civil.

Ademes, Som Valencians despuix de la presentacio de les Ponencies ideologiques i creacio dels Grups de Treball en les diferents arees, continuarà treballant en Conselleries de Som Valencians, que seran espill de les Conselleries de la Generalitat Valenciana, per a donar seguiment a l'accio de govern del Tripartit, i fer oposicio constructiva, principalment en les arees que es presentaren ahir en el II Congrés: Educacio, Llengua, Cultura i Deport, Sanitat, Assunts Socials, Amics dels Animals, Inmigracio i integracio, Agricultura, Economia i Fiscalitat, Empreses i jovens mamprenedors, Industria i Energies Renovables i Infraestructures.

En l'Assamblea General tambe es va acordar adaptar els Estatuts de Som Valencians a la Llei 03/2015  del 31 de març 2015, i convocar una Convencio Autonomica en Abril 2018 per a coordinar les diferents comarques i municipis de tota l'autonomia valenciana.

Els delegats acordaren començar a presentar candidatures i llistes electorals des de Maig 2018 a Setembre 2018, per a donar a coneixer als candidats en cada municipi i preparar el partir per a les eleccions municipals i autonomiques e Maig 2019, en els que el partit valencià espera multiplicar el numero de vots i ser la força  decisiva en molts ajuntaments, i la Generalitat Valenciana.