Joan Tardà (ERC) nega els mateixos drets democratics als valencians que ell exigix a Madrit

 SOM VALENCIANS solicita a Joan Tardà respecte cap als valencians i que assimile quant abans que el catalanisme te que independisar-se de Valencia  i deixar  d'ensomiar en  nostra cultura, institucions democratiques, llegat  historic i la llengua valenciana.

 Jaume Hurtado ha denunciat que “ERC i Tardà utilisen contra  Valencia els mateixos termens imperialistes que denuncia, i nega els mateixos drets d'autogovern als valencians  que ell exigix a Madrit”.

Per  aixo, SOM VALENCIANS recomana a ERC i ERPV que respecten la voluntat  dels valencians a  no formar part dels Paisos Catalans, i deixar de posar impediments al desenroll economic, politic  i social de l'autonomia valenciana, assimilant lo abans possible que Valencia es independent  a tots els efectes de Catalunya i que els valencians no volen ni ser moneda de canvi, ni  ser un poble subordinat  a ningun atre territori.

 Per a la formacio valencianista SOM VALENCIANS, els anhels anexionistes d'ERC  expressats  per Joan Tardà en el mati de hui  en el debat d'investidura, son  una mostra mes de la falta de  respecte  cap a la  nacionalitat  valenciana, arreplegada en nostre Estatut  d'Autonomia, la seua  identitat, la seua tradicio historica, la seua personalitat milenaria, i les seues institucions democratiques.

 Hurtado llamentà que no hi haja una força politica netament valenciana, en el Congrés dels Diputats, capaç de reivindicar  davant el Govern Central els interesses economics i politics dels valencians i una finançacio autonomica justa, i que al mateix temps rebatixca en el parlament én educacio i  respecte, pero en contundencia, en directe al sr Joan Tardà les seues fantasies  anexionistes.

Igualment, SOM VALENCIANS censurà  que el Consell del Sr PUIG continue callat, no sabem si per les seues si per les seues simpatia cap a la  voluntat de Tardà, o presoner  de COMPROMIS