José Marco (Som Valencians) rebuja l'adoctrinament politic en les escoles publiques

José Marco rebuja totalment la  celebracio de l'encontre de l'entitat privada "Escola valenciana" que s'ha realisat este fi de semana en el municipi de Montaverner (Vall D’Albaida). Ya que este tipo de actes lo unic que fan es fomentar l'adoctrinament de chiquets i la seua immersio en el pancatalanisme.  Ya n’hi ha prou de falsos països catalans que mai han existit, ya n’hi ha prou d'ensenyar una llengua foranea als nostres chiquets i prou de canviar l'historia de nostra cultura; la qual està plena de grans escritors culminat en un segle d'or que mai atres no han tingut i mos volen arrebatar.

Es per aixo que instem a l'actual Alcaldesa de Paiporta i la seua Junta de Govern que done marcha arrere respecte al conveni firmat en l'escola valenciana de 2000 € a l'any  per a la promocio del valencià (segons ells). Una martingala mes plena de mentiroles en l'unic proposit d'ajudes a les seues  “amics” i conseguir la seua finalitat per al que servixen que no es atre que la catalanisacio de nostra Comunitat.

A canvi eixe diners se podria destinar per a solucionar el problema  de l'assarp al seu pas pel CP Rosa Serrà i aixina permetre que els chiquets puguen donar classes en un colege nou i no en barracons escolars dels quals se'ls omplia la boca quan estaven en l'oposicio.