Mig ambient

Som Valencians denuncia la falta d'atencio de l'Ajuntament de Valencia én els veins de Nou Moles

Som Valencians vol denunciar la falta d'atenció ciutadana del tripartit.
Este passat més de Juliol els veïns del Barri Nou Moles varen fer una replegada de firmes per a evitar q les linees d'autobús 29 i 81 variaren el recorregut pels seus barris , deixant-los fòra de la seua ruta i traslladant-los a carrers molt mes alluntats, deixant a estos orfens del servici, esta sembla ser la nova política de transport públic del sr. Grezzi

Som Valencians critica que Ciudadanos y PP estuvieran en la concentración antiTranvase Tajo-Segura

Som Valencians ha criticado hoy que representantes del Partido Popular (Juan Pablo Sánchez), Ciudadanos (Orlena de Miguel) y PSOE (María Luz Rogriguez) estuvieran en la concentración anti-Transvase Tajo-Segura de ayer en Guadalajara, donde la plataforma anti-Transvase acusaba a los regantes de Valencia y Murcia de "avaricia hídrica".

SOM VALENCIANS NULES exigix que les discomovils i el local de festes se traslladen a la Senda Mijana

Les fortes molesties patides pels veïns originades per la tradicional localisacio del local de festes ha portat a l'equip de govern a traslladar el local i el problema per tot Nules. Havia que fer alguna cosa en el local de festes, pero la solucio no es passar-los el problema a uns atres. Per aixo, demanem que se faça en la Senda Mijana, zona ampla, be comunicada en el poble, pero sense pisos en les proximitats.

Som Valencians-Xativa demana ajudes per als afectats per la "pedregà" d´anit

El responsable de Som Valencians en Xativa, Emili M. Bonet ha llamentat hui els efectes catastrofics de la "pedregà" d´ahir en la comarca de La Costera, i ha manifestat que es important que es deixe treballar els tecnics per a valorar les perdues, i que els segur agraris responguen pronte.

Som Valencians Xativa ademes creu convenient que en casos de catastrofes climatiques com la de les passades hores, que fan perdre collites i instalacions agricoles, es necessari habilitar ajudes i credits al 0% d´interes per a reconstruir les zones afectades.