Numero 92717 de Som Valencians premiat én 20€ per participacio

El numero 92717 de Som Valencians ha segut premiat én 20€ per cada participacio. El depositari del premi es Som Valencians, i es pagarà en la nostra nova seu  de l'avinguda de Suecia, 5 (junt a Mestalla)

Dimarts 27 decembre, dimecres 28 decembre,  Dijous 29 decembre, Divendres 30 decembre, Dilluns 2 de giner, dimarts 3 de giner.

Estos dies estarem 10h a 13h i de 17h a 20:30h , estarem en la seu de SomValencians Av SUECIA, 5 (junt a Mestalla) per a pagar les paperetes premiades.

Porta les teues paperetes premiades i tens tres opcions:

-Donar al partit
-Canviar per "Loteria del Niño"
-Cobrar-ho integrament

 

 

Despuix de Reixos, els horaris seran, tots els dimarts i dijous de 17 a 20:30hores en l'Avinguda de Suecia, 5 (Junt a Mestalla)

 

 

Excepcionalment, els agraciats de Elig/Elche, poden cobrar el dimecres 28 de decembre en el Casino, a partir de les 15:30hores

 

 

 

 

 

Els afiliats que varen vendre loteria de Som Valencians en el seu municipi, poden arreplegar les paperetes premiades dels seus amics i familiars, i canviar-les per Loteria del "Niño" (sorteig del 6 de Giner 2016) i vindre a cobrar per ells el premi, pero entregant el següent document firmat per tots els guanyadors als que els serà pagar el premi.

 

 

 

DESCARREGA'T ESTE DOCUMENT

 

.