Proximes activitats Som Valencians Setembre-Octubre 2016

(aquí puedes leer la versión en castellano)

Este proxim dumenge 18 de setembre, Som Valencians colabora en el 1er Torneig Ciutat de Carlet de Pilota Valenciana. Tots els nostres afiliats i simpatisants estàn convidats en este dia deportiu i festiu, en el que disfrutarém de partides de chiquets, i majors. El Torneig comença a les 11am, en la primera semifinal, pero a partir de les 10am tindrem exhibicio de chiquets. A mig dia, es fara una paraeta per a dinar. Els que estiguen interessats en vindre, hauràn de reservar. A les 17hores sera la gran final i la lluita pel tercer lloc.

Ramon Cifres  es el responsable d'organisar este event i de les reserves del dinar. Contateu en ell, a traves de l'event de Facebook

L'event que hem compartit en facebook es este i te pots apuntar aci.  https://www.facebook.com/events/1771210579822668/

El 23 de setembre, estrenem seu en Burjassot, i mos fiquem a treballar en esta important ciutat, de vora 37.000 habitants. A partir de les 19hores en el carrer Huertas, 2. Tenim molta ilusio per activar el partit en Burjassot-Godella.

El 24 de setembre, tindrem reunio en la seu, per a tractar el tema de rets socials, i comunicacio. Tots els nostres liders locals estàn convocats.

Tambe el 24 de setembre, tenim reunio en Catarroja, i  concurs internacional d'All i Pebre

Tampoc te pots perdre l'Homenage a Jaume I en la plaça d'Alfons el Magnanim (Parterre), el proxim 25 de setembre, a partir de les 12hores. Mosatros mos adherim, i ajudarém en tot lo que pugam per a que l'acte es desenrolle i siga un exit d'assistencia i tinga repercusio

Tindrem musica, parlaments, i molta reivindicacio que fer.

De nou, en la Ribera, pero ara en Alzira tenim presentacio del Consell Local d'Alzira, el proxim 30 de setembre. En acabar l'acte d'implantacio politica, farem un sopar d'Olla com es tipic en les festes de Moros i Cristians d'Alzira. Per a reservar el teu plat, es fonamental que parles en Inma Soriano, i que li confirmes la teua assistencia.

I com no, el 9 d'Octubre,...tornarém a tindre una gran presencia en el carrer. A partir de les 9:30am ya estarém preparant un 9'Octubre que es presenta igual de festiu que de reivindicatiu. Com sempre, es parlarà de mosatros,...Per a tancar la festa, a les 14hores, tots a dinar. Estem organisant un dinar de germanor per a 100 persones, aixina que reserva la teua plaça, no siga que te quedes sense ticket. Desamparats Boils organisa el dinar.

Apunta't a l'event de Facebook aci https://www.facebook.com/events/204157769998398/

En radio tambe anem a estar molt actius. Ademes de participar en Cope, TOTS els dissabtes estarem en Gestiona Radio de 11 a 12 hores, repetint-se el programa els dumenges de 23 a 24hores.

A poquet a poquet t'anirem donant mes detalls.