Quan ya no quede res per cremar, i Valencia ya no existixca

Per @Jaume_Hurtado

Secretari General Som Valencians

 

Podriem dir que l'incendi de Benitachell i Xabia es responsabilitat del Govern de la Generalitat Valenciana, i que no es destinen els recursos necessaris per als treballs d'extincio. Monica Oltra i Compromis es tirarien a fer demagogia en este tema si estigueren en l´oposicio: Camisetes, numerets, i lo que faça falta

 


Podriem dir que la Llei de montes aprovà pel PP i Rajoy incentiva als piromans per a que es creme el bosc i es puga recalificar noves construccions.
I es possible que tingam rao.

 


Pero lo que es demostra estiu darrere d'estiu es que hem fracassat com societat, que el bosc i la vida rural estàn abandonats, i que no es treballa en netejar i fer viable economicament el bosc en hivern. Que no tenim consciencia com societat de lo necessari que son els boscs per a mantindre la terra fertil, per a que percole l'aigua en els acuifers, i per a mantindre l'humitat i les pluges.
Molt trist. ¿Qué estem fent per la nostra patria valenciana? 


¿Encara podriem revertir la situacio? Crec que si, pero cada dia estem mes prop del punt de no retorn, quan ya no quede ni mig ambient, ni cultura, ni llengua ni patria valenciana, i Valencia deixe d'existir. 


En eixe moment, unicament quedarà la "Comunitat", eixe espai sense anima, desertic, i urbanisat, al que mos han condenat a perteneixer. O a no perteneixer.