Som Valencians celebra el seu 2ºCongrés este proxim 10 de febrer 2018

El partit politic Som Valencians celebrarà el seu II Congrés este proxim 10 de febrer 2018, en la ciutat de Valencia en el que se reforçarà l'estructura organica del partit, es  presentaràn noves idees per a millorar l'economia valenciana i configurar l'estrategia electoral per a 2018.

L'organisacio del congrés està en marcha i està previst que en este II Congrés de Som Valencians  debatixquen i voten les ponencies ideoliques del partit, i s'amplie la directiva del partit, a on ademes, es renove l'estructura comarcal d'implantacio.

El 1er de Febrer de 2018, les ponencies estaràn disponibles per a tots els afiliats i simpatisants, i es podràn fer esmenes a les ponencies des del 2 fins al 9 de febrer. 

El lema del II Congrés de Som Valencians sera "Parlem dels valencians. Continuem Construint", i s'aprofitarà per a continuar definint i dissenyant el partit politic valencià, i presentant als diferents portaveus del partit  én les  diferents arees organiques del partit. Segons Jaume Hurtado "2016 i 2017 foren anys de creacio de la marca, 2018 ha de ser l'any  de l'organisacio i l'implantacio per a construir un partit que siga el futur politic dels valencians. Volem ser un partit honest, prop a les persones, obert, lliberal, pero tambe format per persones competents, que estiguen a l'altura de la societat valenciana, i que sigam capaços entre tots de  donar solucions als principals problemes dels valencians".

Esta no serà l'unica reunio prevista per a l'any que inicia, ya que en abril 2018 es celebrarà en Gandia la I Convencio Autonomica de Som Valencians, en la que es reuniràn tots els liders locals i comarcals del partit, i es monitorisarà l'implantacio del partit en tot el territori, en totes les comarques.

Hurtado ha advertit que ademes del II Congrés, la Convencio Autonomia d'abril, el partit i els seus militants tenen que continuar én els cursos de formacio, pujant el nivell, perque es lo que demana la societat: Gent preparada. Ademes, Hurtado recorda que l'implicacio del partit per la transparencia, el bon govern i la lluita preventiva contra la corrupcio  i el deute public sera una senya d'identitat del partit.

Som Valencians convidarà a diferents representants de la societat civil valenciana, associacions, ongs, i  partits politics d'ambit local, a la celebracio del seu Congrés com espectadors, i per a que destacar que el treball que es fa des de Som Valencians, porta darrere un treball instensiu de reunnions en diferents sectors  valencians, én el que som permeables i molt dialogants.

El II Congrés es podrà seguir per rets socials, i els hashtags sera:

#Parlemdelsvalencianns

#ContinuemConstruint

#SomValencians2019