Som Valencians crea la seua estructura per a Valencia capital per districtes

El passat divendres 8 d´abril, en la segon reunio de coordinacio de Som Valencians en Valencia capital, el partit inicià la seua organisacio interna per a coordinar el cap i casal per districtes.

L'objectiu de Som Valencians en la capital valenciana es la de ser util a tots els ciutadans de la ciutat, i estar  pendent dels barris i pedanies per a ser un partit fort, organisat i coherent organicament que done respostes a tots els problemes urbanistics, mig ambientals, de circulacio, securitat ciutadana, festes i tradicions, economia i productivitat, sanitat, educacio, assunts socials, etc,...

Per aixo, i per ser mes efectius les tarees es repartixen per barris o districtes de la ciutat per a poder arribar a tots els llocs, i ser mes eficients. L´idea es convertir al partit en un instrument util als veins, que done solucions,  exponga els problemes de la ciutat i presente les solucions en les juntes de districte de la ciutats.

Amparo Arona (pots contactar én ella per telegram en el següent nick @AronaAl) estarà el proxim 18 d'abril, Junta Districte Abastos (c/Alberich, 18) junt a Pepe Boix, Maria Avila, Ruben i Mari Paz Quilis.

Igualment, els atres grups de Som Valencians en la ciutat estaràn en les proximes dades en cada una de les Juntes de Districte de la ciutat.

18 d´Abril, Junta de Districte d'Exposicio c/San Juan de la Peña, 3 (19hores)

Cristina Herranz, Amparo Lliso i Monica González

19 d'abril, Junta de Districte de Patraix carrer Salabert, 13 (19hores)

Carlos Crespo i Angel Minguez

20 d´abril, Junta de Districte de Russafa, Plaça Professor Vicent Alcover, 19hores.

Pepa Hernández, Diego i Joanot Martorell

20 d´abril, Junta de Districte Ciutat Vella, carrer Meso de Morella, 2.

Jaume Hurtado, Paco Cano i Albert Borras

21 d'abril, Junta de Districte del Maritim c/Ramon de Campoamor, 91 (19hores)

Alex Marquez, Julk Llorens, Gary Eteo i Alfredo Martínez

Per ultim, Amparo Arona, Salva Gallur i Amparo Rodríguez participaràn en la Junta de Districte de Transits.

El proxim 6 de Maig, Som Valencians Valencia ciutat es tornarà a reunir per a ficar en comu la faena feta pels equips de treball, i continuar en l´estrategia d'implantacio local.