Som Valencians critica que PP, PSOE i Ciutadans ataquen el transvas Tajo-Segura

SOM VALENCIANS critica que PP, PSOE i Ciutadans vagen en contra de l'agricultura valenciana

 · Jaume Hurtado, secretari general de SOM VALENCIANS, recorda la presencia de representants de les tres formacions en la concentracio Anti-Transvase Tajo-Seguro en Guadalajara del 29 de novembre del passat any  

· El lider del partit valencianiste acusa a PP, PSOE i Ciutadans d'enganyar a l'electorat i riure's dels valencians, al vendre que defendran els drets dels regants valencians 

Hurtado "Des de SOM VALENCIANS, com no pot ser d'atra manera, estem en nostres regants, en defensa dels interesses del poble valencià”

 

Valencia. 04.06.2016

 El secretari general de SOM VALENCIANS i candidat del partit al Congrés dels Diputats, Jaume Hurtado, ha criticat en durea l'incoherencia del Partit Popular, el PSOE i Ciutadans; “al defendre en atres autonomies coses distintes a les que prometen als valencians, participant d'una gran estafa electoral”.

 Segons Hurtado, una prova d'aixo fon la presencia de Sánchez (PP), Orlena de Miguel (Ciutadans) i MariLuz Rodriguez (PSOE) en la concentracio ANTI-Transvase Tallador-Segur, organisada el 29 de novembre del passat any en Guadalajara. “En aquell moment, la plataforma ANTI-Transvase acusava als regants de Valencia i Murcia. A través de la seua representacio en aquell infame acte, estes formacions subscrigueren un per un els atacs llançats a l'agricultura valenciana.

"Es indignant que els dirigents de PP i Ciutadans diguen una cosa en Valencia, per a conseguir mes vots, i despres diguen la contraria en La Mancha. O be no tenen proyecte, o be tracten d'enganyar a l'electorat ", assegura Jaume Hurtado.

 Igualment, el secretari general de SOM VALENCIANS ha recordat que “es fonamental la presencia d'una veu en Madrit que defenga els interesses dels valencians els 365 dies de l'any, no nomes en campanya electoral, com fan els partits de tall nacional i els catalanistes, que tenen que rendre contes a la burguesia catalana que els finança i  mante. Per aixo, els valencians deuen saber que un diputat de SOM VALENCIANS sera mes util en el Congrés que tindre decenes de diputats de PP, Ciutadans, PSOE i COMPROMÍS, que, en lloc de defendre nostres interesses, acaben per seguir consignes partidistes, complir en els interesses dels que els financen i ser totalment disciplinats en les votacions que afecten als valencians”.

 

Hhurtado ha conclos: “SOM VALENCIANS es l'unic partit que pot defendre en Madrit la finançacio valenciana, buscar una solucio al problema hidric valencià i rellançar nostra economia, reduint imposts a families, autonoms i empreses”