Som Valencians denuncia la falta d'atencio de l'Ajuntament de Valencia én els veins de Nou Moles

Som Valencians vol denunciar la falta d'atenció ciutadana del tripartit.
Este passat més de Juliol els veïns del Barri Nou Moles varen fer una replegada de firmes per a evitar q les linees d'autobús 29 i 81 variaren el recorregut pels seus barris , deixant-los fòra de la seua ruta i traslladant-los a carrers molt mes alluntats, deixant a estos orfens del servici, esta sembla ser la nova política de transport públic del sr. Grezzi

En paraules de Casilda Osa: Als veïns del barri de Nou Moles el regidor de movilitat nos ha pres el pel, les 2800 firmes dels veïns no han servit de res i despuix de tres taules de treball i fer-nos perdre el temps va a realisar els canvis en els autobusos com tenien pensat des del primer moment.

NOU MOLES La llínea 29 --que unix l'Avinguda del Cid i les Universitats-- deixarà de passar pel centre del barri de Nou Moles, l'antic caixer del Turia i l'avinguda Blasco Ibáñez per a seguir un recorregut més recte per l'avinguda Pío Baroja, i els carrers Vall de la Ballestera, Joaquín Ballester, Reus, Ruaya, Molinell i les avingudes Primat Reig i Catalunya fins al campus de Tarongers.

Llínea 81
Una atra llínea que canvia sensiblement és la 81, que en l'actualitat conecta Blasco Ibálñez en el General travessant tot el centre de la ciutat. La proposta de l'EMT és que ya no aplegue a l'Hospital, que es quede en el centre, i ademés evitarà atraversarlo per a aforrar 12 minuts. El 81, per tant usarà la ronda interior i Fernando el Catòlic, i la marginal del riu per a aplegar a Blasco Ibáñez. El 81, per tant, també deixarà de passar per Nou Moles.

No acaba ací el descontent dels veïns de Nou Moles puix el seu ansiat polideportiu seguix parat.

S'han complit cinc anys des de que es varen iniciar unes obres que devien durar 18 mesos
En el pasat mes de març un centenar de veïns del barri de Nou Moles va eixir al carrer per a demanar que es posen en marcha de nou les obres de construcció del polideportiu la primera pedra del qual es va colocar, precisament, l'1 de març de 2011

“Fa cinc anys que varen posar la primera pedra; es varen parar les obres, varen tornar a començar, varen tornar a parar, i ara ho porten tant PSOE com Compromís en el seu programa, el acabar este polideportiu, i no ho acaba ningú, va explicar Casilda Osa, presidenta de l'Associació de Veïns de Nou Moles.

“Estes obres tenen un conflicte entre l'empresa i el nou Govern, que vol un nou proyecte i un nou concurs, i despedir a l'empresa que hi ha; esta, clar, no es vol anar, i mentres les obres estan parades”, va agregar la presidenta veïnal.

Esta situació afecta als veïns, que no solament no poden gojar d'un polideportiu la construcció del qual anava a durar 18 mesos, sino que porten cinc anys convivint en tanques de metal que ocupen aceres i que llimiten l'estacionament en els carrers Lluís Lamarca, Torres i Castell de Benissanó.

“Estem sofrint lo que tenim ací; els tres carrers inutilisades, sense semàfors, i en el perill que hi ha per a creuar per als majors que tenen el Centre ací davant”, va senyalar Casilda Orsoa.

La presidenta veïnal de Nou Moles va mostrar el seu malestar per no poder realisar el recorregut de la manifestació que havien solicitat, que devia acabar en l'avinguda del Cid, on pretenien tallar el tràfic durant uns minuts com a protesta. Finalment, varen realisar un recorregut d'anada i regrés de 50 metros pel carrer de Torres.

                                                                                                                                                                          R. Simón