Som Valencians en la Junta municipal de Patraix

Carlos Crespo, Juanjo López Torres i Angel Minguez acodiren a la Junta Municipal  de Patraix en calitat de representants de Som Valencians.

La primera intervencio de Som Valencians la va fer Angel Minguez preguntant al voltant del desti dels  85.000 euros que fins ara es destinaven al Banc d'Aliments. Som Valencians  vol  saber en qué  es gastarà  esta partida, ara que hem descobert que es tancarà  el Banc d'Aliments.

Per atra banda, les associacions de veïns formularen varies preguntes respecte a l'estat de la Plaça  Patraix, els solars del carrer Sant Vicent  que estàn per netejar, el colege Santangel i  els nivells de  calitat acustica del barri. Som Valencians es coordinarà en els veïns per assumir les seues reindivacions dins del nostre programa a nivell #Patraix i Valencia capital.

Som Valencians preguntarà a l'Ajuntament i AENA per les mides a pendre per a reduir el  soroll dels avions que s'aproximen o despeguen de l'aeroport de Manises

Som Valencians està  fent una gran llabor d'implantacio en els municipis, ciutats i pobles, i  portem messos  assistint  als plens  de  diferents ajuntaments valencians. En el cas de la ciutat  de Valencia, l'organisacio es  dividix per districtes, i ademes  de la nostra  assistencia als plens de l'Ajuntament, estem participant en les Juntes municipals, per a treballar per millorar Valencia