Som Valencians reunix en Alzira el seu consell comarcal de La Ribera

Som Valencians ha reunit en el dia de hui el seu Consell Comarcal de la Ribera en l'hotel Lluna d'Alzira, en la presencia de la responsable de Som Valencians-Alzira Inma Soriano, el secretari General Jaume Hurtado i el president de la formacio, Joan Culla.

 

A l'acte han acodit responsables del partit en Alzira, Carlet, Algemesi, Alginet i Carcaixent, on s'ha analisat l'estrategia organica i d'implantacio del partit per al segon trimestre de l'any, i s'ha programat el proces intern de constitucio i eleccio dels Consells Locals dels municipis on Som Valencians conta en implantacio. Este proces es fara per primaries, i començara a partir de Maig en Alzira, i finalisarà en Carlet en el més de setembre.

Tambe s'ha estudiat l'estrategia de comunicacio del partit i quins seran els temes en els que incidira el partit valencia per a buscar solucions als problemes dels ciutadans. Segons paraules d'Inma Soriano, Som Valencians La Ribera se centrara en aportar solucions economiques als problemes de desocupacio, prestant atencio a la desocupacio jovenil i als majors de 45 anys, proteccio del camp valencia, reforma del teixit empresarial en la comarca, en especial atencio a la millora de la competitivitat de les pimes, proteccio del mig ambient, i respal a associacions culturals musicals.